Vackrast i sommar … ?

Det är ju en näst intill omöjlig fråga att svara på!

martagon_pysselmoster

Fråga mig i juni och jag svarar vit kroll-lilja och tidigare på våren antagligen julros eller magnolia.

 

julrosmarmor_pysselmostermerrill_pysselmoster

 

Och sedan sent på säsongen så måste det ju vara hortensiorna!

 

hortensia_thebride_pysselmoster

 

digitalis_pysselmoster (2)Fast jag tror att den här kombon ligger mig allra närmast hjärtat i år. Aprikosfärgad digitalis från egensamlade frön (alla blev aprikos – YES!) och flädern ’Black lace’ för att den kommit tillbaka så fint efter att ha frusit ner nästan till marken förra vintern. Det blev dessutom massor med rosa fläderblommor på buskarna i år men på dom har jag inte lyckats ta något bra kort.

 

 

Fler ”sommarens vackraste” hittar ni hos Bland rosor och bladlöss

 

 

 

 

16 thoughts on “Vackrast i sommar … ?

 1. Vackrast är absolut den sista bilden på Digitalisen. Lyckades hitta några aprikosfärgade i sommar, och jag hoppas så att de har fröat av sig.
  Trevlig helg!

 2. Det var några av mina favoriter med trotts att jag inte visade dom Krolliljan bara älskar jag
  Ha en fin helg
  kram Meta

 3. Jag fattar! Digitalisen <3
  Totalt vansinnigt underbar!
  Aprikos?? Du råkar inte ha lite frön ? ;)

  Ha det gott!

  //Veronica

Comments are closed.