Utanför min trädgård

gottnytt2015_pysselmosterGott nytt 2015!

 

overisen_pysselmoster

 

Nu är trädgården vinterstängd och jag har haft tid att gå ut i den stora ”trädgården” utanför. Förundras över hur vackert vi bor. Tänk att jag glömmer bort det emellan åt. Det tar inte ens fem minuter att gå ner till vattnet och titta på soluppgången.

 

tree_pysselmoster

På sommaren fastnar jag oftast i rabatten, alltid ser jag något som måste rensas eller plockas bort. Ja, och så var den kvällen till ända och jag kom inte längre än kanske till brevlådan eller komposten. Är väldigt tacksam att ha en trädgård men har en tendens att se alla arbeten som finns och som borde göras.

 

vass_pysselmoster

Är det något jag ska lova mig 2015 så är det att gå ut mer utanför trädgården. Kommer att ha mindre tid här hemma och det kommer att vara viktigt att få komma ut i naturen någon stund på dagen och inte bara ut i trädgården …

 

sunrice_pysselmoster

 

Och så finns det mycket inspiration att hämta hem till trädgården för hur jag än planterar och funderar ut så blir det sällan så vackert som i naturen.

 

 

 

 

4 thoughts on “Utanför min trädgård

  1. Så vakre bilder! Det er lett å glemme hvor vakkert det er ute. Det var virkelig flott hos deg.

    Godt nytt år!

  2. Wow, vilken natur, vilka bilder! Visst ska man flytta sig ur trädgården ibland, då blir stunderna hemma kanske ännu skönare. Att stanna upp och rensa lite kan vara njutning också och inte ”jobb”. För mig är det meditation att sitta på knä och rensa.

    Du är välkommen att hänga med på trädgårdsfärger. Bilder från egna trädgården eller ”den stora” där ute, det spelar inte så stor roll. Det viktiga är att låta färgerna förgylla dagen. :)

  3. Vacker natur som du fångat i härliga färger. Tog kameran och gav mig ut och kände hur mycket jag saknat det. För mig är det bra att komma lite hemifrån och skapa lite mental distans :)

    Ha det gott! Carina

Comments are closed.