Trädgårdsprojekt

helga_pysselmosterNär man nu är ett trädgårdspucko så är det ju så mycket man vill göra och hinna … Det finns så många växter som man bara känner att man inte kan ”leva utan”. Jag har i alla fall fått några nya arbetsbänkar i år så att det blir lite lättare att pyssla om alla växter som än så länge står i krukor.

 

border_pysselmosterEtt annat projekt som inte blivit klart än är den här rabatten som blivit helt omgrävd (av grävare) och fodrad med markduk. Det visade sig nämligen att träden i närheten använde den som extra näringskälla. Nu ska det jordförbättras och blandas … och ogräsrensas. Sedan ska det i trampstenar och någon gångstig … och sen VÄXTER! Men det hinns nog inte klart i år.

Och i mitt förra inlägg skrev jag om hur jag äntligen fått krukordning

 

 

skor_pysselmoster

Något som är ett dagligt projekt är att gå med katt i band … går oftast inte så bra ;) Här gör han sitt bästa för att fälla mig.

 

Fler projekt hittar ni hos:

Bland rosor och bladlöss

 

 

 

10 thoughts on “Trädgårdsprojekt

 1. Ett rejält projekt med att renovera rabatten. Har också problem med rötter som letar sig in från skogen så även här får man ta till drastiska metoder ibland.
  Fin bild på söta kissen.
  /Anette

  • Tack! Här är trädrötter i rabatterna ett konstant problem. Dom tar sig ”överallt” men nu lär det väl dröja ett tag här i alla fall :)

 2. vad gör man inte för att slippa alla rötter och ogräs. det där blir nog jättebra, spänd på att se resultatet
  Ha en fin lördagskväll
  kram Meta

 3. Det är roligt men oxå jobbigt med alla projekt man har i trädgården.
  När de är klara är det bara roligt ;)

  //Veronica

  • Ja, det är sant – det gäller att komma ihåg att njuta av det som är klart! :D

 4. Stort projekt men ni kommer säkert bli nöjda när det blir klart. Ibland går det inte att lappa och laga utan det är det riktigt jobbiga som måste till :) Jag brukar tänka i bilder, bilder av hur det blir seennnn…

  Kram, Carina

Comments are closed.