Trädgård och överdåd

thaliktrum_pysselmoster I min trädgård råder motsatsen till måttfullhet, nämligen överdåd. Här släpper jag loss växter och mig själv, provar och flyttar, köper nytt samlar frön och förändrar … ständigt. Ledstjärnan är glädje och att få lära mig nya saker. Det blir en hel del arbete och motion på kuppen.

spirea_pysselmosterOch så mycket man får tillbaka …

Men visst kan jag hålla igen också. Och ibland blir det bakslag. Ett problem är att det går så fort att tänka ut nya planteringar och så går det år så mycket tid att göra klart.

 

1-Blommig fredag_s

Ha en härlig trädgårdshelg!

 

 

 

12 thoughts on “Trädgård och överdåd

 1. En hage MÅ jo være frodig et ett eller annet vis, synes jeg, og da er måtehold vanskelig :) La oss i stedet få lov å glede oss over hobbyen vår :) God helg!

  • Ja det gör vi, gläds över vår hobby! :D
   Ha det gott i rabatterna!

 2. Trädgårdsjobb är det bästa jag vet.Man tänker så goa tankar när man håller på och rensar och gräver.
  Ha en skön helg.

  • Ja visst är det härligt! Tankarna får på något vis flyta runt för sig själva när man jobbar och det mår i alla fall jag bra av!

  • Överdåd och glädje är härliga ord att ta med sig ut i trädgården!
   :D

 3. Överdåd är härligt i trädgården! Och att få ha en plats som är ens egen där man kan släppa loss projekt och tankar, lyckas och ibland misslyckas… ..det är så skönt.

  Ha en härlig helg! Carina

  • ja visst är det härligt, med en egen plats att styra och ställa på!!!

 4. Håller med dig om att man lätt blir kreativ i trädgården och drar upp många planer som sen blir jätteprojekt att ro i hamn. Fast och andra sidan är det lite av tjusningen med trädgård!

  /Anette

  • Jo det är klart att det är en del av det roliga … fast ibland har jag en tendens tänka lite för fort och för mycket :)

Comments are closed.