Pelargoner i vas

DSC_0209_72pIdag gjorde jag något jag inte kan minnas att jag gjort förut … plockade pelargoner :)

Varför då? Jo, dom blommar så himla fint nu och vem vet när det kan komma en frostnatt även om det inte är någon inom synhåll just nu hos SMHI. Det hade naturligtvis varit kul om pelargonerna kommit igång och blommat tidigare men men … jag är nöjd ändå. Det är första vintern jag lyckats övervintra så här pass många. Problemet nu är att de bara blir fler och fler och det drar ihop sig till platsbrist i vinter är jag rädd. (Förstår inte hur det går till? Jag är naturligtvis helt oskyldig ;) )

 

DSC_0169_72pSå här vacker dimma hade vi i morse!

 

 

 

 

4 thoughts on “Pelargoner i vas

 1. Ja, jeg kjenner meg igjen, og vet akkurat hvordan du har det. Uskyldig, selvsagt!
  ;-))

  Jeg hadde en gang over 100 pelargonia og fuchsia, men ble til slutt lei hele overvintringen av de. Men vet hvordan det er når en blir rammet av ”må ha syken”

  Nydelig bilde av tåken!

  God helg!

  • Ja, hjälp vilket jobb du måste lagt ner på dom!
   Men vilken vacker blomning det måste ha blivit också!
   Har inte kommit upp i din nivå … än ;)

 2. Vilken härlig dimbild! Jag hade satt klockan men orkade inte då klockan 5. Tänkte jag skulle vänta liiite men det blev för länge :)

  Pelargoner är fina i vas. Jag gör inte heller det – sätter de där. Men min dotter gör. Vet inte varför man inte gör det egentligen?

  Ha det gott! Carina

  • Tack! Nej ibland tar det verkligen emot att gå upp :) men vacker dimma och ibland vacker soluppgång är belöningen vissa dagar!

Comments are closed.