Min hemlighet

selfie_pysselmosterHär är jag i min trädgård. Den här bloggen är min lilla hemlighet. Ingen av mina vänner vet om den … än   :)

 

 

rhapsodyinblue_pysselmostert

Ros: ’Rhapsody in blue’

En annan hemlighet är att jag i höstas gjorde en rosenrabatt där liljorna stod förut … Hoppas det blir bra så ingen här hemma blir besviken. Fast med trädgård är det ju så bra att det bara är att gräva upp och flytta om man inte är nöjd.

 

Fler hemligheter hittar ni hos Bland rosor och bladlöss

 

 

 

 

10 thoughts on “Min hemlighet

 1. Klar att du måste berätta för dina vänner att du har startat en trädgårdsblogg! Du har säkert massor av spännande saker att berätta om trädgård…
  Ha det gott!/Anna

  • Tack Anna! Det ska jag nog göra så småningom. Intressant frågeställning för mig att fundera kring varför det känns skönt att vara inkognito :)

 2. Jeg skjønner deg. Jeg var heller ikke så ivrig i starten å fortelle om bloggen, og det er fortsatt mange som ikke vet. Men etterhvert har det blitt moro å fortelle det også. Det er jo ingen grunn til at det skal holdes hemmelig :)

  • Visst! Det finns ju egentligen ingen grund till hemlighetsmakeri … Det är bara skönt att få känna efter vem man är och vad man vill skriva först .. om på något sätt
   :)

 3. Förstår din hemlighet… Har nog själv aldrig aktivt berättat att jag har en blogg. Spred det nog via facebook publicering lite anonymt sådär. Får kommentarer om bilderna ibland. Eller – du verkar väldigt trädgårdsintresserad, som om man inte visste…. Men bloggen är lite av min egna tankevärld..

  Tänker att du har en härlig blogg antingen du berättar eller ej!! Visst är det fint med trädgård så enkelt att göra om och kul under tiden.

  Ha en härlig helg! Carina

  • Tack Carina!
   Och tack för att du delade med dig av din strategi, att låta det sippra fram lite grann så där … ;) Låter som något jag kan tänka mig göra!
   Ha det gott!

 4. Vad härligt att kunna överraska med en egen blogg Lycka till vi ses säkert igen
  Ha en fin helg
  kram Meta

  • Tack Meta!
   Ska ta och kika in hos dig och se om du hade någon hemlighet!

 5. Jag var rätt hemlig om min blogg de första åren men nu vill jag gärna nå ut till fler läsare. Så fint med det silvriga klotet, skulle så gärna vilja ha ett sånt i min trädgård!

  • Tack!
   Silverklotet är köpt på något ”vanligt ställe” typ Blomsterlandet. Dom hade såna i början på säsongen något år. Har haft dom ett par år ute och dom håller än så länge!

Comments are closed.